VÄLKOMMEN

VÄLKOMMEN

lördag 11 september 2010

DRINKTILLTUGG (Glutenfritt)

Superenkelt drinktilltugg gjorde jag i dag,
det enda du behöver är glutenfri smördeg
(finns färdig i frysdisken bland det glutenfria)
lite uppvispat ägg och lite flingsalt.

GÖR SÅ HÄR:
Tina smördegen och kavla ut den lite (du behöver
nog lite glutenfri mjölmix när du ska kavla ut den)
pensla med lite uppvispat ägg, och strö lite flingsalt
på, ta inte för mycket salt då blir dom för salta
Skär i remsor eller ta ut med små pepparkaks mått,
lägg på en plåt som är klädd med ett bakplåtspapper.
Grädda i en förvärmd ugn 200 grader 10-15 min,
ta ut och låt dom svalna, sedan är det bara att servera dina
gäster, gör gärna en dippsås som dom kan doppa
stängerna i
HA EN TREVLIG FEST......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar