VÄLKOMMEN

VÄLKOMMEN

fredag 3 september 2010

KOKOSGODIS (Glutenfri)

MERA FREDAGSGODIS
Detta behöver du till dom här sötnosarna
50 gr smör
½ dl ljus sirap
½ dl strösocker
2 dl vispgrädde
1 påse kokos flingor (200gr)
300 gr mjölkchklad att doppa godbitarna i

GÖR SÅ HÄR:
Blanda ihop smör - sirap - socker - grädde
i en kastrull och koka upp, låt det koka i 5 min
tag av från plattan och blanda i kokosen.
Bred sedan ut smeten i en form klädd med bakplåtspapper
ca 15 gånger 20 cm, ställ i kylen att stelna i ca 3 tim.
När dom har stelnat någorlunda skär du dom i kuber,
smält chokladen i mikron och doppa godisbitarna i chokladen
du kan ta hjälp av 2 gafflar, ställ dom sedan i kylen
så att chokladen stelnar, sedan är det bara att
ÄTA OCH NJUTA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar