VÄLKOMMEN

VÄLKOMMEN

måndag 28 november 2011

PYTTIPANNA (GLUTENFRITT)


Jag är fortfarande inne på att maten ska gå fort att
göra men ändå smaka bra, som ni minns så hade jag
en halv grillad kyckling kvar sen gårdagens middag
så jag slängde ihop en enkel pyttipanna

Detta behöver du till ca 2 pers:

3 potatisar
½ grillad kyckling
korv (stark eller mild, välj själv)
några blad färsk basilika
kryddor: lökpulver-cayennepeppar-flingsalt
matfett att steka i

Gör så här:

Skala potatisen och tärna den
Skiva korven
Rensa den halva kycklingen
Råstek potatisen en stund
Häll i korven och stek tills det har fått färg
Ha sedan i kycklingköttet och basilikan och låt det bli varmt
Krydda med kryddorna
Jag serverade pannan med tsatziki



Denna korv använde jag, 5 korvar i förpackningen
jag använde bara 3 stycken











Köpetsatziki, den är god



Jag serverade även en sallad på sidan av,
och i den så hade jag i
Ärtskott
Hackad rödlök
Avocado
Tomater
Minimozzarella
Lite flingsalt
Olivolja





Tog lite mindre än hälften av ärtskotten


Hackad rödlök




2 portionsskålar gjorde jag, så jag hade en halv
avocado i varje skål


Skivad babyplommontomater


Delade minimozzarellan på hälften


Denna olivolja gillar jag bäst,
 ringla lite över salladen


Smaklig måltid



1 kommentar: